Sobre aquest bloc...

Benvinguts! Sóc el principal responsable d'aquest bloc. A mesura que avanci el curs aniré pujant tot tipus de documents i enllaços que ens poden ajudar a tots de cara al batxillerat.

Si no funciona un enllaç, aviseu-me! I estic obert a qualsevol suggerència, crítica, comentari o petició.

Només cal que us indiqui que, per facilitar la recerca d'informació en aquest blog, us he posat les etiquetes al marge superior dret perquè directament pugueu accedir als continguts que desitgeu.

Molta sort a tothom!

divendres, 15 de febrer del 2008

Més enllaços - Treball de Recerca i Llengua Catalana

Us deixo amb dos enllaços bastant interessants:

- El primer és una descripció de l'acte organitzat per l'ICE de la UdL, I Jornada de Treballs de Recerca de Batxillerat, en què s'inclou un enllaç a una presentació powerpoint que explica amb detall què és un Treball de Recerca i com s'ha de tractar.

I Jornada de Treballs de Recerca de Batxillerat - Presentació powerpoint sobre el TdR

- El segon és la web del servei lingüístic de la UOC. Amb aquest servei podem accedir a continguts de gramàtica catalana (perífrasis verbals, pronoms, determinants...) i també podem trobar resposta a una gran quantitat de dubtes sobre la llengua catalana. Per als estudiants resulta molt útil perquè destaquen molt els errors freqüents en la llengua (castellanismes, observacions...) i hi ha molts exemples.

Servei Lingüístic de la UOC