Sobre aquest bloc...

Benvinguts! Sóc el principal responsable d'aquest bloc. A mesura que avanci el curs aniré pujant tot tipus de documents i enllaços que ens poden ajudar a tots de cara al batxillerat.

Si no funciona un enllaç, aviseu-me! I estic obert a qualsevol suggerència, crítica, comentari o petició.

Només cal que us indiqui que, per facilitar la recerca d'informació en aquest blog, us he posat les etiquetes al marge superior dret perquè directament pugueu accedir als continguts que desitgeu.

Molta sort a tothom!

diumenge, 27 d’abril del 2008

Física - Camps magnètics i corrents elèctrics

Us deixo els apunts de física del tema XV, no estan fets a ordinador perquè l'autor dels apunts té un empatx d'equacions a causa del treball d'electrònica digital.

No hi ha gaires exercicis al recull de les PAU, per tant recomano mirar els exercicis del llibre i sobretot els de selector de velocitats (calculo que en sortirà un).

Enllaç de descàrrega dels apunts: TEMA XV - Física

Per aquells que no poden descarregar els exàmens de tecnologia industrial de PAU fico un altre enllaç: PAU Tecnologia Industrial

Ara us presento els nostres dos mals de caps universals, les regles de les mans:

- Regla de la mà esquerra


- Regla de la mà dreta


A més un interessant PDF on explica les precioses utilitats de la mà dreta: Regla de la mà dreta

Us prego que mireu la definició del producte vectorial i que us ajudeu dels exemples resolts per acabar d'assimilar les punyeteres regles. Educaplus.org també us pot ajudar!

Que vagi molt bé! (Si hi ha cap problema, comenteu.)